Pak problemen met je spieren en gewrichten aan

Fysio

Ondervind je pijn of merk je dat je spieren of gewrichten niet soepel bewegen? Dit kan een onderliggende oorzaak hebben, probeer hier zo snel als mogelijk iets aan te laten doen. Door een behandeling bij Fysiotherapie Veenendaal te doen zorg je ervoor dat de pijn of de beperkingen niet erger worden. Hoe langer je ermee blijft lopen hoe erger de klachten worden, tot het moment er is dat je bepaalde bewegingen helemaal niet meer kunt doen zonder pijn.

Enkel klachten

Screening en behandeling

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een screening, bekijken we eerst of je in aanmerking komt voor een behandeling of dat je moet worden behandeld door je huisarts. Besluiten we dat je beter af bent bij een arts dan zal er geen screening worden gedaan door ons. Bij een intake gesprek vertel je precies welke klachten je hebt en waar de klachten zich bevinden. Hebben we een diagnose gesteld dan kunnen door middel van een lichamelijk onderzoek de diagnose bevestigen. We stellen een behandelplan op om je snel van je klachten en pijn af te kunnen helpen.

Onderbeen klachten

Tijdens een behandeling wordt er ook informatie gegeven hoe je kunt bewegen zonder je spieren en gewrichten verkeerd te belasten. Met een massage en oefeningen die het herstel bespoedigen gaan we te werk om je weer optimaal zonder enige beperking te laten bewegen. Oefeningen die je thuis kunt doen worden uiteraard ook meegenomen in het behandelprogramma. Wanneer de behandeling is afgelopen hebben we niet alleen bereikt dat je geen pijn meer hebt, je hebt ook geleerd op de juiste manier te bewegen.