Ouder worden bij Vitalis WoonZorg Groep

Vitalis

Voor elk wat wils. Vitalis zorgt voor kwetsbare ouderen met multidisciplinaire zorg, revalidatie, ouderen met Parkinson, mensen met psychogeriatrische en somatische problemen en terminale cliënten. Voor elke doelgroep is er een zorgconcept aanwezig, waarmee de cliënt het maximale uit zijn ‘ouder worden’ kan halen. Intensieve zorg, wijkzorg, revalidatie en residenties. 

Wat heb je vandaag nodig om gelukkig oud te zijn? Wat heb je morgen nodig en volgend jaar? Naast gezondheid is er enorm veel aandacht voor beleving en mentale fitheid maar ook voor de wens van ouderen omdat zij steeds langer zelfstandig willen wonen. 

De locaties binnen Vitalis en het verbond met Wooninc. bieden hier uitstekende mogelijkheden voor. Wanneer de kwetsbare ouder langer thuis blijft is het zeker dat de behoefte naar ondersteuning of tijdelijke opnames zal toenemen. Dit resulteert naar meer kortdurende intensieve ondersteuningen.
Het aanbod van zorg kan onafhankelijk van plaats en tijd worden aangeboden.

Vitalis

Vitalis heeft hierbij twee hoofddoelen.

  • Het aanbieden van een passend aanbod voor de veranderende vraag.
  • Het aanbieden van concepten en activiteiten om de zorg te ondersteunen.

Het hoogste doel is natuurlijk om te zorgen dat ouderen bij Vitalis gelukkig zijn. Belangrijk zijn dan ook de kernwaarden: ertoe doen, meedoen en zelf doen. En dit komt dagelijks terug in de activiteiten, die voor bewoners en cliënten worden georganiseerd. Op die manier wordt er een gewenste cultuur gecreëerd binnen de organisatie. Het wordt een plek waar je oud wilt worden.