De diagnose slaap apneu te horen gekregen

B70QXtjCIAAXMhHIedereen heeft vast wel eens het moment gehad dat het even niet meezit en dat je op dat moment niet meer weet hoe dat je het op moet pakken. Zo heb ik het voor enkele weken geleden gehad, mijn moeder heeft de diagnose slaap apneu mogen ontvangen. Aangezien ik iemand ben die graag over de informatie over verzamelen wilt sla ik hierin mijn slag. Mijn moeder uiteraard overstuur, ik druk aan de onderzoek om een manier te verzinnen waarbij ik haar tot rust kan stellen. Gelukkig kwam ik snel terecht op de website van snurkpagina.nl waarbij ik ook een afspraak heb gemaakt voor mijn moeder. De snelheid van reageren van hun uit is fenomenaal! Hebben ons nog nooit zo geaccepteerd gevoeld voor hulp. Het manier van werken bij hun is rustgevend waardoor ik geen zorgen hoef te maken en mijn moeder daar onder behandeling kan plaatsen.

logo-goedegebuure-somnomed-21De eerste gesprek was veelbelovend.

Nadat we het gesprek hebben gehad merkt we beide  dat er een vorm van last van onze schouders af zijn. Het is altijd even aftasten hoe dat het reilt en zeilt aangezien we dit nog nooit gehoord hebben. Gelukkig had ik via het internet al het nodige informatie gelezen en kon zo een stuk fijner het gesprek blijven volgen van de artsen daar.

Nu dat mijn moeder de eerste behandeling heeft gehad begint het wel te dagen dat we er vrij snel bij zijn, en dat er minimum aan schade is geleverd. Het is tijdrovend maar hopelijk wel zinvol.jaw-flex-fp