Mijn ervaringen met stress verminderen

Energie

Stress verminderen, is dat eigenlijk wel mogelijk? Ik betwijfelde dat. Een beetje stress hoort er bij vond ik altijd. Op je werk, de combinatie van zakelijk en privé, huishouden, kinderen, je eigen sociale leven. Het kan soms allemaal een beetje teveel worden. Ik merkte aan mezelf dat ik niet lekker in mijn vel zat. Snel geïrriteerd, onrustig, opgejaagd. Ik sliep slecht en werd snel boos. Dit zorgde ook weer voor conflicten thuis en op het werk wat weer voor meer stress zorgde.

Stress verminderen

Stress verminderen met het Less Stress Pakket

Het duurde even tot ik de link met stress had gelegd. Toen ik eenmaal besefte wat de oorzaak van mijn klachten was, besloot ik dat stress verminderen in mijn leven een belangrijke stap is. Maar hoe pak je dat aan? Gelukkig kwam ik al snel in contact met Praktijk Yugen. Hier kun je namelijk terecht voor verschillende behandelingen om stress te verminderen. Een voorbeeld is het Yugen less stress pakket. Dit pakket bestaat uit drie behandelingen, een behandeling op afstand, persoonlijke ondersteuning via e-mail, ontspannende kruidenolie, tips voor thuis. Met dit pakket kun je doorpakken op je stressklachten.

Gezonde voeding

Verbeterde levensstijl

Daarnaast is ook goede voeding belangrijk om weer meer energie te krijgen. Ik ben gaan zorgen dat ik elke dag voldoende groente en fruit binnen kreeg. Ook zorgde ik voor voldoende buitenlicht en beweging. Hiermee kon ik mijn hoofd leegmaken en bovendien voelde ik me veel fitter en had ik meer energie. Ook ontspanning is belangrijk dus regelmatig iets leuks doen met vriendinnen of met mijn partner een avondje weg. In het begin zag ik allemaal beren op de weg maar dat ging steeds beter en nu kan ik er echt oprecht van genieten. Door de combinatie van een verbeterde levensstijl en de behandelingen bij Praktijk Yugen zit ik weer beter in mijn vel.