Veilig een mondkapje bestellen?

Dan bent u bij de Corona Bescherming Nederland aan het juiste adres! Wij garanderen optimale bescherming tegen het coronavirus, en verkopen mondkapjes die voldoen aan internationale normeringen en wetgeving. Onze producten zijn geschikt voor zowel particulieren als instellingen, en zijn dus per stuk of per aantal te kopen. Bij de CBN (Corona Bescherming Nederland) bieden wij professionele beschermingsmiddelen aan, direct leverbaar en gunstig geprijsd. Daarnaast bieden wij ook sneltesten en zelftesten aan, zodat u veilig met corona om kan gaan. Onze producten worden snel bij u zelf  thuisbezorgd, zodat u  niet het risico hoeft te lopen om ongetest of zonder mondkapje over straat hoeft. 

Corona Bescherming Nederland: Voor uw mondkapjes bestellen

Wij bieden verschillende soorten mondkapjes aan. Onze mondkapjes worden ingedeeld in twee verschillende categorieën. “Bescherming van buiten naar binnen” (Voor hulpverleners om niet besmet te raken) en “bescherming van binnen naar buiten” (Om anderen niet te besmetten)

Voor zelfbescherming bieden wij de zogenaamde “respirator masks” aan, oftewel de mond-neus-kapjes. Bij deze maskers zijn er verschillende aanduidingen, zoals N-maskers, KN-maskers en FFP-maskers. Deze afkortingen staan voor de standaard voor de omgeving. FFP maskers zijn dus volgens de Europese standaard, KN volgens de Chinese standaard en N volgens de Amerikaanse standaard. Wij bieden verschillende maskers met verschillende BFE  (Bacteria filtration efficiency standard) waardes aan. De aangeraden maskers voor coronabescherming zijn:

  • FFP2
  • KN95
  • N95

KN95 en N95 mondkapjes presteren iets beter dan een FFP2 mondkapje, maar een waarde van 94% is de minimale norm. 

Wilt u andere mensen niet besmetten? Daarvoor zijn de Single use face masks. Deze wegwerpmaskers vallen onder de Chinese norm YY 0469, de Amerikaanse norm ASTM F2100 of de Europese norm EN 14683. Bij deze maskers worden het Type 1, de YY 0469 en het Level 1 masker aangeraden voor het coronavirus. Uiteraard kan u deze soorten mondkapjes bestellen bij de CBN. 

Als u op zoek bent naar een van deze soorten mondkapjes, kan u deze snel en eenvoudig bestellen bij de Corona Bescherming Nederland. Wij hopen u graag te kunnen helpen met het beschermen van Nederland tegen het Coronavirus. Wij staan er immers samen voor, en als iedereen zijn steentje bijdraagt kunnen wij allemaal veilig deze pandemie doorgaan. 

Over de CBN

De Corona Bescherming Nederland is een initiatief van MSS DEFENCE, die sinds 2009 al internationaal actief en leverancier van o.a. medische hulpmiddelen aan diverse defensie organisaties. Onze specialisatie omtrent het gebied van mondkapjes tegen bijvoorbeeld asbest of stof heeft ons zeer geholpen met de kennis van het gebruik van mondkapjes tegen het corona virus. Daarom kan u nu ook veilig en gemakkelijk mondkapjes bestellen op onze website. 

Heeft u vragen over een van onze producten? U kan via een formulier op onze website een reactie plaatsen of bericht sturen. Wij waarderen feedback en u kan er op rekenen dat u zo snel mogelijk antwoord terug krijgt. Wij streven er naar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Corona mondkapje bestellen? Dat doet u eenvoudig en voordelig bij de Corona Bescherming Nederland. Wij delen onze expertise graag zodat u als Nederlander zo goed mogelijk beschermd bent tegen het corona virus. Neem dus snel een kijkje tussen onze producten!