OptiMSM poeder of capsules beter?

OptiMSM poeder of capsules beter?

Kiezen tussen OptiMSM poeder of capsules

OptiMSM is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit komt vooral door de pijnstillende werking ervan. Steeds meer mensen gebruiken het en dat snappen wij maar al te goed. Een vraag die we vaak krijgen is: is OptiMSM poeder beter, of zijn capsules beter? Die vraag beantwoorden we in dit blog. Lees snel verder.

Wat is OptiMSM?

OptiMSM is de hoogste en meest optimale kwaliteit MSM. OptiMSM wordt gemaakt door middel van meervoudige distillatie. Hierdoor is het te verkrijgen in zowel poedervorm, tabletvorm, capsules en als gel. Afhankelijk van wat je nodig hebt, is er ongetwijfeld een vorm die voor jou het beste werkt.

OptiMSM capsules

De capsules met OptiMSM bestaan over het algemeen voor 90% uit OptiMSM. Er worden verder weinig vulstoffen gebruikt naast het hoofdzakelijke en plantaardige cellulose. Doordat de capsules een klein volume hebben, zijn ze makkelijk in te nemen. Neem je liever geen capsules in hun geheel in? De capsules zijn eenvoudig te openen om de inhoud op te lossen in water of iets anders te drinken.

OptiMSM poeder

OptiMSM poeder kun je eenvoudig in iets te eten of te drinken verwerken. Zo kun je het redelijk onopgemerkt binnenkrijgen. Dit is vooral prettig als je inderdaad geen fan bent van het innemen van capsules. Door het poeder in een crème te verwerken kan het ook nog helpen tegen acne, spierpijn en sportblessures. Hiervoor kun je ook nog kiezen voor MSM in gelvorm.

OptiMSM: poeder of capsules?

Door de multi-inzetbaarheid van OptiMSM in poedervorm, is OptiMSM in poedervorm voor de meeste mensen een betere keuze. Je kunt het smeren, eenvoudiger in voedsel en drinken verwerken en je hoeft er geen capsules mee door te slikken.

Meer informatie

Heb je nog vragen over OptiMSM poeder of OptiMSM capsules? Stel ze gerust aan ons via het contactformulier. We helpen je graag verder!