Hartproblemen, nu toch wel eens aanpakken

PIjn

Ik had al heel lang hartproblemen. Tot nu toe ging het, maar deze keer was het te storend, er moest iets gebeuren. Mijn huisarts raadde me een ablatie aan. Allemaal goed en wel natuurlijk, maar ik moest wel weten waar ik dit diende te doen. Mijn dokter raadde me deze kliniek aan.

Hoe was deze kliniek?


Als eerste indruk kan ik afgaan op de website, dit was het eerste dat ik dan ook zag. Deze zag er dan ook goed uit, eigenlijk niets op aan te merken. Alles staat vermeld dat vermeld moet worden. Bovendien zag ik ook al snel staan dat er geen wachtlijsten zijn in deze kliniek. Dit is een enorm voordeel natuurlijk. Een ander voordeel was dan weer dat ik op de website ervaringen van andere patiënten kon lezen. Dit zorgde voor een veiliger gevoel en zorgde ervoor dat ik deze mensen ook vlugger kon vertrouwen.

Hartritme stoornis


Toch was ik wel zenuwachtig toen ik de afspraak maakte. Gelukkig waren de medewerkers zeer zorgzaam. Ze beantwoordden met veel plezier al mijn vragen, bleven zeer geduldig en waren zeer begripvol. Dit had ik op dit moment ook echt nodig. Dit zorgde ervoor dat ik kalmeerde en hen ook meer ging vertrouwen, wat belangrijk is wanneer je dit laat uitvoeren naturlijk. Ook de ingreep zelf is zeer goed verlopen. Eigenlijk helemaal geen klachten dus. Wanneer je geen ziekenhuis moet zien, ben je natuurlijk nog beter af. Maar wanneer je dan toch een kliniek nodig hebt, bijvoorbeeld voor een ablatie, dan is deze kliniek zeker een aanrader.